لیزر موهای زائد به چه صورت است؟
نوشته شده توسط : خانم نویسنده

لیزر موهای زائد به چه صورت است؟

در فرآیند لیزر از پرتوی نور با مقدار مشخص برای تاباندن به ریشه مو یا همان فولیکول استفاده می‌کنند. در این بین، رنگدانه‌های فولیکول مو نور لیزر را جذب کرده تا این نور به گرما تبدیل شود. گرمای ایجادشده، فولیکول مو را تخریب می‌کند که نتیجه آن رشد مو با سرعت بسیار پایین یا توقف دائمی است.

شما می‌توانید از این روش برای همه قسمت‌های بدن غیر از چشم و نواحی دارای تاتو استفاده کنید. نواحی مجاز برای لیزر عبارت‌اند از:

چانه و پشت لب
پیشانی
دست‌ها و پاها
سینه
گردن
زیر بغل
خط باسن
خط بیکینی، بیکینی و واژن
کمر و شکم
برای انجام اصلاح موهای زائد ابتدا باید موها را در ناحیه مورد نظر کوتاه کنید. سپس تکنسین لیزر با توجه به آستانه تحمل درد شما از داروی بی‌حسی استفاده می‌کند. مرحله بعد با تاباندن پالس نوری توسط تکنسین بر ناحیه مورد نظر آغاز می‌شود. در صورتی که تنظیمات دستگاه به درستی انجام شده باشد و پوست شما واکنشی منفی نشان ندهد، اپراتور روند لیزر موهای زائد را ادامه می‌دهد.

آیا لیزر موهای زائد را به طور دائمی از بین می‌برد؟

معمولا اصلاح موهای زائد با این روش پرطرفدار در ۶ تا هشت جلسه برنامه‌ریزی می‌شود. این تعداد جلسه برای آن است که رشد همه موهای زائد به طور دائمی متوقف شوند. موهای بدن انسان دارای چرخه رشد و استراحت هستند.

بدین معنی که بخشی از موهای بدن ما در یک زمان مشخص در حال استراحت هستند و تعداد دیگری در چرخه رشد قرار گرفته‌اند. بنابراین اگر هنگام لیزر موهای زائد، فولیکول مورد نظر در فاز استراحت باشد، این اشعه هیچ تاثیری در توقف رشد مو ندارد. از همین‌رو توصیه می‌شود برای از بین بردن دائمی همه موهای زائد، تعداد جلسات لیزری که در فاصله زمانی مشخص برای شما برنامه‌ریزی شده به اتمام برسانید.

انواع روش لیزر موهای زائد در اصفهان

در حال حاضر کلینیک‌های معتبر این خدمات را به کمک دستگاه‌های مختلفی ارائه می‌دهند. این دستگاه‌ها هر یک ویژگی خاصی دارند اما هدف همه آن‌ها تبدیل اشعه نور به گرما برای توقف رشد فولیکول مو است. بهترین دستگاه‌های اصلاح موی زائد شامل موارد زیر هستند:

دستگاه روبی (Ruby)

این دستگاه دارای طول موج ۶۹۴ نانومتر است که با تخریب ساختار فولیکول مو به بافت اطراف آن آسیب نمی‌رساند. اصلاح موهای زائد با دستگاه روبی درد بسیار کمی دارد؛ از همین‌رو گزینه مناسبی برای ناحیه کوچک پوست است.

دستگاه الکساندرایت (Alexandrite)

دستگاه الکساندرایت با طول موج ۷۵۵ نانومتر دارای طیف نور قرمز است. این دستگاه سرعت بسیار بالایی دارد و می‌تواند در یک شات، قسمت وسیعی از پوست را پوشش دهد. همچنین اثربخشی دستگاه الکساندرایت بر روی پوست کک‌ومک‌دار، پوست آلبینو با موی بسیار نازک و پوست‌هایی با رنگ زیتونی یا سفید که معمولا لیزر برای آن‌ها فایده‌ای ندارد، بالاست. با این حال یادتان باشد این دستگاه برای پوست‌های تیره مناسب نیست، زیرا احتمال تغییر رنگ در رنگدانه پوست وجود دارد.

دستگاه دایود (Diode)

این دستگاه با طول موج ۸۰۰ تا ۸۱۰ نانومتر کار می‌کند. از همین‌رو گزینه مناسبی برای پوست‌های تیره است که موهای بسیار ضخیمی دارند. در واقع دستگاه دایود اثربخشی بالایی در رفع دائمی موی پشت و سینه دارد؛ به همین دلیل بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای آقایان شناخته می‌شود.

دستگاه یاگ (Nd:YAG)

این دستگاه بسیار پیشرفته است و در طول موج ۱۰۶۴ نانومتر کار می‌کند. از طرفی نور سبز در دستگاه یاگ با طول موج ۵۳۲ نانومتر ایجاد می‌شود. به همین دلیل می‌توان از این دستگاه که سرعت تکرار بالایی دارد برای انواع پوست تیره یا آسیایی استفاده کرد.

دستگاه IPL

این دستگاه به عنوان لیزر غیر منسجم با نور پالس شدید شناخته می‌شود. لیزر IPL طول موج مشخصی ندارد، از همین‌رو انعطاف‌پذیری آن بسیار بالاست. معمولا متناسب با نیازهای فردی، طول موج‎های مختلفی برای این دستگاه تعیین می‌کنند تا نواحی وسیعی از پوست را بدون آسیب به بافت‌های اطراف پوشش دهد.

 

سایت دکتر سپیده سعادتی

 





:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 آبان 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: